Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au crezut că au dat jaful secolului

ro

06 Oct, 2011 01:00 960 Marime text
Poliţiştii Secţiei 2 Rurală cercetează în stare de reţinere trei bărbaţi suspectaţi de participarea la comiterea furtului de la Lumina, iar în urma unor percheziţii în localitate a fost identificată o mare parte din suma de bani. La data de 25 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au fost sesizaţi de către proprietarul unui imobil din comuna Lumina cu privire la faptul că în cursul nopţii de 24/25.09.2011 persoane necunoscute au pătruns într-o anexă a unei locuinţe aflată în construcţie de unde au sustras suma de 195.000 de lei, ce se afla într-o pungă ascunsă sub salteaua unei canapele.

Cu privire la suma de bani, reclamantul a precizat că a scos-o de la o unitate bancară şi intenţiona să cumpere un apartament în municipiul Constanţa.

În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii Secţiei 2 Rurală au identificat ca suspecţi de comiterea furtului pe Constantin M., de 23 de ani, din Constanţa, Ionuţ M., de 23 de ani şi Alexandru D., de 21 de ani, ambii din Lumina, totodată fiind recuperată suma de 24.700 de lei şi bunuri în valoare de 2.000 de lei. Pe parcursul cercetărilor, la data 28 septembrie a.c., cei trei suspecţi au fost prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi ulterior instanţei de judecată cu propunere de arestare, solicitare care a fost admisă de instanţă, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. În prezent cei în cauză se află încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanţa. În continuarea cercetărilor, la data de 29 septembrie, poliţiştii au efectuat şi organizat două percheziţii domiciliare, la suspectul Constantin M., la Constanţa, respectiv părinţii acestuia la Lumina, unde la această din urmă locaţie într-o grămadă de lemne a fost descoperită suma de 7.900 de lei. Ieri dimineaţă, poliţiştii au efectuat o altă descindere la locuinţa unei rude a suspectului Constantin M., tot în localitatea Lumina, iar pe parcursul activităţilor, aceasta i-a condus pe poliţişti la un imobil situat în cartierul Coiciu din municipiul Constanţa, unde un bărbat a predat anchetatorilor o borsetă ce conţinea suma de aproximativ 100.000 de lei. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, a identificării tuturor persoanelor participante, precum şi a gradului lor de implicare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii