Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ancheta in cazul profesoarei care a facut completari pe tezele elevilor

ro

23 May, 2009 19:42 875 Marime text

Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare a demarat o anchetă la Şcoala Generală Avram Iancu, după ce au fost semnalate mai multe completări de conţinut pe lucrările elevilor la teza cu subiect unic susţinută la limba şi literatura română, transmite corespondentul NewsIn.
De anchetă se ocupă şi o comisie constituită la nivelul şcolii generale. Modificările pe lucrările de la teza cu subiect unic au fost descoperite de directorul centrului de evaluare. Imediat au fost constituite două comisii de anchetă.â
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare, Mariana Popa, a declarat, sâmbătă, că rezultatele anchetei se vor cunoaşte săptămâna viitoare. ,Profesoara a recunoscut că a făcut unele completări la conţinutul lucrărilor pentru a-i ajuta pe elevi să obţină note de trecere. Vom vedea în urma anchetei de câte lucrări este vorba, câţi elevi au obţinut note mai mari în urma modificărilor. Rezultatele anchetei se vor cunoaşte săptămâna viitoare", a spus Mariana Popa.
Aceasta a mai declarat că, până acum, în Satu Mare nu s-a mai semnalat niciun scandal în care să fie implicate cadre didactice din judeţ.

Sursa: NewsIn

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii