Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comandamentul de Iarna condus de viceprimarul fan jocuri pe telefon

ro

10 Feb, 2010 02:52 1750 Marime text
claudia_candet_1.jpgÎn urmă cu două zile, anunţul că primarul Radu Mazăre a rămas înzăpezit în drumul său spre carnavalul de la Sao Polo a făcut multă lume fericită.

Comentariile acide la adresa vacanţei edilului constănţean nu au întârziat să apară. Pe o vreme în care nu ai da un motan afară din casă şi când problema cea mai importantă ar fi fost gestionarea situaţiei oraşului, Mazăre ne dă pe româneşte flit şi pleacă la distracţie, unde e cald şi bine punând pe seama blestemelor duşmanilor, înzăpezirea sa.

„Am viceprimarul care se ocupă de Comandamentul de Iarnă de nouă ani şi o face foarte bine", a replicat Mazăre la momentul în care a fost întrebat, dintre nămeţi, cum se descurcă oraşul pe o aşa vreme. Şi toată lumea mulţumită. Doar telespectatorii care nu erau constănţeni, bineînţeles. Pentru că noi, constănţenii de rând, cei care vedem zi de zi cum se circulă în oraş, vedem cel mai bine cum gestionează viceprimarul Gabi Stan situaţia pe timp de iarnă. Atât de bine încât la ninsoarea trecută, abia după vreo două săptămâni, şi cu ajutorul Celui de Sus se putea intra pe străduţele din cartiere. Tot comandamentul de iarnă s-a lăudat atunci cât de bine au rezolvat problema zăpezii când de fapt lucrurile nu stăteau aşa. Şi nici nu aveau cum, cu aşa un şef despre care toată lumea ştie şi vede cât de interesat este el de problemele urbei, dacă la fiecare şedinţă de Consiliu Local e campion la puzzle pe telefon. Şi mă întreb cum de rezistă domnul viceprimar în frigul de afară la minus multe grade, la deszăpezire, dacă la şedinţa de Consiliu de săptămâna trecută, nu a rezistat nici măcar o oră şi jumătate afară, aproape urlând la colegul său Victor Manea să termine mai repede ce are de vorbit, că nu mai poate de frig.

Acesta nu este decât un exemplu de gestionare a situaţiei de viceprimarul lăsat de Mazăre pe meleaguri mioritice în timp ce el se distrează la mulţi, mulţi kilometri de casă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • miu 10 Feb, 2010 19:09 Eram in Lehliu atunci si mi-ar fi placut sa ia exemplul primarului de acolo, care a gestionat situatia exemplar