Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria cauta beneficiarii locuintelor ieftine prin mica publicitate

ro

06 Jul, 2010 00:31 1302 Marime text

DESCHIDERE_tombola_locuinte.jpgAutorităţile localeanunţau, printr-un anunţ, că 18 dintre beneficiarii locuinţelor ieftine că pe 7iulie sunt chemaţi la sediul primăriei Constanţa, între 8.00 - 16.00, pentru aclarifica anumite aspecte care ţin de antecontractele de vânzare-cumpărareîncheiate, în vederea achiziţionării unei locuinţe ieftine în Ansamblul „BabaNovac.

Pentru a afla scopulacestui anunţ prin care erau vizate doar 18 persoane din sutele de beneficiaride case ieftine, am contactat-o pe Elisabeta Ungureanu, şefa Biroului deImplementare a Programului de Locuinţe Ieftine pentru tineri.

De altfel, bănuielile s-auşi adeverit, încă de la schimbul de replici cu şefa Biroului de Implementarecare ne-a declarat că cei din serviciul condus de ea nu au reuşit să îigăsească pe semnatarii antecontractelor la adresele şi numerele de telefonindicate iniţial de aceştia şi au procedat la o măsură mai practică şi de lacare se aşteaptă rezultate mai bune. „Am considerat că este singura cale princare putem să îi găsim. Nu au fost de găsit la niciun număr de telefon indicat.De aceea am dat acest anunţ", a explicat Ungureanu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii