Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul de Stat gazduieste „Ziua absolventului de teatru"

ro

26 Jun, 2010 03:32 2920 Marime text
ovidius.jpgAstăzi, specializarea Artele Spectacolului - Actorie a Facultăţii de Arte, din cadrul Universităţii „Ovidius" Constanţa, cu sprijinul Teatrului de Stat Constanţa şi a Fundaţiei „Fantasio", organizează „Ziua absolventului de teatru" Constanţa 2010.

Evenimentul va avea loc la sala Teatrului de Stat Constanţa (bulevardul Ferdinand, nr. 14) şi reprezintă un maraton actoricesc, alcătuit din şase spectacole puse în scenă de absolvenţi de teatru de la: Universitatea „Ovidius" Constanţa, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale", Bucureşti, Universitatea „Hyperion", Bucureşti, Universitatea „Spiru Haret", Bucureşti şi Universitatea din Craiova.

Deschiderea oficială va avea loc la ora 10.00, va fi urmată de cele şase spectacole teatrale, iar evenimentul se va încheia la ora 21.00, cu festivitatea de absolvire.

La manifestare sunt invitaţi să participe studenţi, cadre universitare, oameni de cultură, iubitori de teatru. Intrarea este liberă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Carmen_Bucuresti 03 Jul, 2010 00:20 Am venit de la Bucuresti si am asistat la o zi de vis in sala teatrului din Constanta. Nu inteleg ce au toti cu doamna asist univ dr Dana Enache! ca a anuntat, ca nu a anuntat... eu stiu de la un student de al domniei sale (cum nu stiau studentii?- probabil au tinut "secretul" impreuna cu profesoara lor-bravo studentilor) ca in 26 va avea loc serbarea de absolvire .... Ce va tot incurcati in vorbe???? stiati cu totii dar v-ati facut ca nu stiti...altfel ar mai fi vorbit la deschidere d-nul prodecan, profesorul Vasile Sarbu??? Ar trebui sa fiti mandri ca aveti in facultate oameni profesionisti si nu surogate! Felicitari pentru gandirea artistica si didactica!!
  • universitar 26 Jun, 2010 12:31 Este un proiect extraordinar de interesant si ofera posibilitatea tuturor directorilor de teatre din Romania, sa-si aleaga resursele artistice pentru repertoriile avute in vedere. Este o premiera si trebuie incurajata sa se dezvolte ca proiect, pentru a antrena pe viitor cat mai multe institute superioare de teatru din tara, si de ce nu, din spatiul comunitar.Merituoriu gest de gandire artistica si didactica! Bravo!