Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nouă primari, membri ai Zonei Metropolitane, pleacă la Londra

ro

14 Jul, 2011 01:39 1863 Marime text
deplasari_1.jpgÎn perioada 15 - 19 iulie, nouă primari ai localităţilor cuprinse în Zona Metropolitană Constanţa şi un reprezentant al Primăriei Valu lui Traian, vor fi prezenţi, la invitaţia Institutului European pentru Mediu şi Dezvoltare Durabilă, la Londra, în cadrul unui proiect pe teme de mediu şi absorbţia fondurilor europene.

Din cele 15 primării din judeţ membre ale ZMC vor participa primarii din Năvodari - Nicolae Matei, Corbu - Marian Gălbinaşu, Agigea - Cristian Cîrjaliu, Techirghiol - Adrian Stan, Eforie - Ovidiu Brăiloiu, Murfatlar - Gheorghe Cojocaru, Mihail Kogălniceanu - Valer Iosif Mureşan.

deplasari_2.jpgInvitaţia la acest proiect a venit în urma altei întâlniri a reprezentanţilor ZMC din Turcia, la care a participat şi instituţia care a lansat invitaţia autorităţilor locale din România.

Cheltuielile de transport şi cele referitoare la participarea la diferite sesiuni de work-shop-uri pe teme de mediu, dezvoltare durabilă şi absorbţia fondurilor europene pe aceste sectoare sunt acoperite în cadrul proiectului, iar cele referitoare la cazare sunt asigurate de fiecare instituţie în parte, în speţă primărie. „Avem multe invitaţii în general, însă încercăm să participăm la programele care asigură o parte din costuri. Spre exemplu, am avut o invitaţie pentru Portugalia, la Lisabona, dar care nu avea o parte din costuri suportate", a spus Adrian Crăciun, coordonator Strategii şi Programe de Dezvoltare în cadrul ZMC.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii