Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firmă cu renume, furnizoare la Dobromir

ro

25 Jul, 2011 00:00 1148 Marime text
Societatea din Ploieşti care furnizează de câţiva ani echipamente de sonorizare şi lumini pentru Camera Deputaţilor, Societatea Română de Televiziune, dar şi pentru Teatrul Nottara, Teatrul Naţional din Iaşi, Teatrul I.L. Caragiale, a câştigat zilele trecute un contract mai mic şi de la comuna Dobromir.

Pentru un contract de puţin peste 26.000 de lei, fără TVA, pentru furnizarea instalaţiilor de sonorizare şi lumini pentru proiectul „Creşterea calităţii vieţii prin îmbunătăţirea infrastructurii fizice de bază şi a infrastructurii socio - culturale în comuna Dobromir", s-au bătut nouă firme. Chiar dacă acest contract era prevăzut că va fi predat pentru un maximum de 66.500 de lei, fără TVA, echipamentele vor fi cumpărate pentru suma de 26.673,12 lei, fără TVA. Contractul de achiziţie publică se va derula pe o perioadă de şase luni, iar fondurile necesare sunt asigurate prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, Măsura 322 - Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale, Măsura 322. Instalaţia de lumini este formată din patru proiectoare, iar cea de sonorizare din amplificator sunet de putere minimă de 400W, procesor de sunet, mixer de sunet, boxe profesionale, subwoofer, microfoane wireless, staţie microfon, cabluri profesionale de interconectare, dar şi altele.

Firma câştigătoare, SC Electro Vox SRL, este din Ploieşti şi îl are ca asociat unic şi ca administrator pe Ghiocel Marius Coman. Pe lângă sediul principal de lucru din Ploieşti, mai are încă două noi înfiinţate, unul în Otopeni, iar altul în Bucureşti. În 2008, domeniul principal de activitate al firmei devine comerţul cu amănuntul, cu excepţia autovehiculelor şi motocicletelor, iar activitatea principală devine comerţul cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor. Firma are mai multe activităţi secundare, legate de fabricarea aparatelor de distribuţie şi control al electricităţii, fabricarea altor echipamente electrice, fabricarea de echipamente electrice de iluminat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii