Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bocai - „Într-o lună demarăm asfaltarea a 37 de străzi din oraş"

ro

27 Sep, 2011 01:00 1429 Marime text

Ovidiu_primar_Dumitru_Bocai__7_.jpgEdilul din Ovidiu, Dumitru Bocai, speră ca într-o lună să obţină avizul de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului de care mai are nevoie pentru a da drumul în SEAP licitaţiei de asfaltare a unui număr de 37 de străzi din oraş, valoarea totală a proiectului ajungând la două milioane de euro.

„40% din străzile din oraş trebuie asfaltate, acesta a fost şi obiectivul meu din campanie, să scap de noroi, obiectiv pe care îl voi realiza până la finalul mandatului meu. Pe cele 37 de străzi pe care se vor face lucrări, se vor reface şi bordurile şi trotuarul, totul va fi nou", spune primarul. Acesta a mai adăugat şi faptul că are speranţe ca cel care va câştiga această lucrare să fie o firmă mare, serioasă, care să-şi facă lucrarea bine şi în timpul estimat şi care să nu ceară punctual decontarea cheltuielilor pentru fiecare stradă asfaltată, ci la final.

În plus faţă de această lucrare, în perioada următoare se aşteaptă avizul pentru proiectul implementat de MDRT privind asfaltarea a 10.000 de km de drumuri judeţene şi comunale, proiect în care Ovidiu este prins cu 22 de kilometri. Aici sunt prinse şi toate străzile din satul Culmea şi cele din Poiana, dar şi cartierul nou de locuinţe din Ovidiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii