Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi este ziua primarului din Crucea

ro

18 Jul, 2011 00:00 2364 Marime text
cap_9.jpgPrimarul din comuna constănţeană Crucea, aflat la al treilea mandat în fruntea localităţii, îşi sărbătoreşte, astăzi, ziua de naştere. Gheorghe Frigioiu împlineşte 57 de ani.

Născut în comuna tulceană Rahmanu, este căsătorit, are un copil, şi, de la începerea activităţii profesionale, s-a dedicat instruirii celor mai mici dintre cei care fac parte din comunitatea pe care o reprezintă acum. Primarul din Crucea a absolvit Facultatea de Drept, însă din 1974 până în anul Revoluţiei, 1989, a fost învăţător la şcoala din Stupina, iar, mai apoi, până în 2000, la şcoala din Crucea. Din 2002, este primar al localităţii. De remarcat că Gheorghe Frigioiu este un bun cunoscător de limbă rusă. Fiica sa, Raluca, este angajată a Consiliului Judeţean Constanţa, pe funcţia de inspector, din 2008.

În anii de când este primar a iniţiat mai multe proiecte pentru localitate, dar şi pentru satele din componenţa comunei. În plus, de când traficul greu a fost deviat pe DN 2A, drum care trece prin comuna pe care o conduce, primarul a fost primul care a sesizat autorităţilor judeţene problema legată de casele localnicilor şi a instituţiilor locale care sunt afectate din cauza maşinilor de mare tonaj şi a insistat pe lângă acestea pentru găsirea de soluţii eficiente şi rapide.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii