Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acum un an apăra în stradă drepturile angajaţilor Primăriei Poliţist local, preşedinte al sindicatului din Primăria Constanţa

ro

07 Sep, 2011 00:00 1762 Marime text

politist_-_protest_functionari_publici.jpgImediat după înfiinţare, Direcţia Poliţie Locală a cooptat Direcţia Corp Control şi implicit aproape toţi funcţionarii care lucrau aici.

În prezent, aceştia au calitatea de poliţişti locali cu atribuţii în diferite servicii. La finele lunii octombrie anul trecut, Mirela Carabaş era consilier superior în cadrul direcţiei Corp Control, după cum arăta declaraţia sa de avere postată pe site-ul Primăriei Constanţa, iar acum ocupă funcţia de poliţist local în cadrul Serviciului Disciplină în Construcţii şi Afişaj Stradal, fiind detaşată în această vară în staţiunea Mamaia. De altfel, Mirela Carabaş este şi preşedinta Sindicatului Liber al Salariaţilor din Primăria Constanţa, apărând acum şi drepturile poliţiştilor din Direcţia în care este responsabil de ce şi cum se construieşte şi ce se lipeşte prin Mamaia. Anul trecut, când salariaţii din cadrul Primăriei Constanţa au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva retragerii unei părţi din salariu, Mirela Carabaş a fost cea care s-a aflat în fruntea cetei de funcţionari care-şi strigau lipsurile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii