Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un patron spânzurat, altul împuşcat de Gorbunov M&S Exchange Office şi povestea celor şase gloanţe (document + galerie foto)

ro

22 Dec, 2010 01:10 8310 Marime text
cap_2.jpgPe 24 martie 2004, Fenis Agali a fost împuşcat de basarabeanul Serghei Gorbunov, în scara blocului în care locuia

Noaptea trecută, o casă de schimb valutar aparţinând SC M&S Exchange Office SRL a fost jefuită.

schimb_valutar_jaf_1.jpgPoliţia spune că, în jurul orei 23.45, patrula de siguranţă publică a Poliţiei Oraşului Ovidiu s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că sistemul de alarmă al unei societăţi comerciale s-a declanşat. În faţa schimbului valutar au găsit o maşină de culoare închisă, cu numere de Bulgaria, în care s-au urcat doi indivizi şi au părăsit zona. Una dintre gratiile de la ferestre fusese tăiată, iar geamul fusese spart. Unul dintre poliţişti a tras un foc de avertisment în aer şi alte cinci înspre vehiculul care nu s-a oprit. Din casa de amanet fusese furat seiful în care se găseau 70.200 de lei. Forţele de ordine spun că societatea comercială este prevăzută atât cu sistem de alarmare cât şi cu supraveghere video cu monitorizare la o societate specializată de pază. Societatea M&S Exchange Office a fost înfiinţată în 1991. Numai în 2008, nu mai puţin de trei jafuri au fost date la schimburile valutare ale acesteia. Şi trebuie menţionat că firma este prosperă, cu 61 de puncte de lucru în mai toate oraşele şi staţiunile judeţului. Printre acestea şi punctul de lucru din Ovidiu, de pe şoseaua Naţională nr. 89. Firma are sediul în Bucureşti, pe şoseaua Andronache nr. 218, sector 2. Asociaţi sunt Marian Constantinescu, Traian Rotaru, Fenis Agali şi Elis Maria Emin.

Două poveşti demne de telenovele sunt legate de numele M&S Exchange Office. În 2008, în firmă este primit Fenis Agali, care primeşte părţi sociale de la Traian Rotaru şi Marian Constantinescu.

Moştenitoare de doi ani

Bărbatul este nimeni altul decât una dintre victimele basarabeanului Serghei Gorbunov. Mai precis, în 2004, Gorbunov l-a „ciuruit" pe Fenis Agali cu... şase gloanţe. Atâtea câte au fost trase şi luni seară, în noaptea jafului de la casa de schimb valutar de la Ovidiu. Pe 24 martie 2004, Fenis Agali a fost împuşcat în scara blocului în care locuia. Şase gloanţe de calibrul 5,2 i-au străpuns trupul, însă victima s-a luptat cu atacatorul, căruia a apucat să-i ia haina. Într-unul dintre buzunarele sacoului, oamenii legii au descoperit actele de identitate ale lui Serghei Gorbunov şi un bilet de tren pe ruta Braşov - Constanţa.

Cea de-a doua poveste aste la fel de dramatică. Pe 2 iulie 2009, Sinan Emin, asociat al M&S Exchange Office a fost găsit spânzurat într-un garaj de lângă casă. Tânărul nu părea a avea probleme, mai ales că afacerea era înfloritoare. Interesant este că locul său în firmă a fost luat, potrivit unei hotărâri a Adunării Generale a Asociaţilor din 7 octombrie 2009, de către fiica sa, pe atunci în vârstă de numai doi ani. La acea dată, asociaţii M&S Exchange Office au hotărât continuarea activităţii cu „moştenitoarea defunctului, fost asociat, Emin Sinan, decedat la data de 02.07.2009, cf. Certificatului de deces, seria DP nr. ******, cu aport la capitalul social de 4 părţi sociale în valoare nominală de 10 lei fiecare, valoare nominală totală 40 lei, reprezentând 20% din capitalul social al societăţii, transmise prin moştenire fiicei sale, minora Emin Elis-Maria, cetăţean român, sex feminin, născută la data de 24.04.2007 în mun. Mangalia, jud. Constanţa, identificată cu Certificatul de Naştere seria NV nr. **** eliberat de Consiliul Local al municipiului Mangalia la data de 07.05.2007, tatăl Sinan Emin, mama Vicol Alina-Nicoleta, prin curator Vicol Alina-Nicoleta, cetăţean român, sex feminin, necăsătorită, născută la data de 29.12.1976 în mun. Mangalia, (...), conform certificatului de moştenitor nr. 176 din 11.08.2009, eliberat de Notar Public Spânu Florica Elena".

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii