Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Petrescu, dat afara de la Antidrog

ro

04 Jun, 2009 02:23 5240 Marime text

cap_2.jpg"Au decapitat Agenţia Naţională Antidrog"

De la sfârşitul acestei săptămâni, Serviciul Regional Antidrog Constanţa - Tulcea nu va mai avea şef.

Comisarul Sorin Petrescu spune că, în fapt, scoaterea sa din schemă a survenit pe 15 martie, dată la care s-a reorganizat Agenţia Naţională Antidrog, structură care a trecut de la Ministerul de Interne la cel al Sănătăţii. Aşa că soarta serviciului constănţean nu se cunoaşte încă. Mai mult decât atât, presa centrală a dat publicităţii concluziile unui raport al Corpului de Control al ministrului de Interne, care relevă faptul că în ANA are un şef la şase angajaţi.

sorin_petrescu.jpgFapt neadevărat, spune Petrescu: „Înainte să se reorganizeze era mai mic procentul în Agenţie decât media pe minister. În ţară erau 15 şefi plus încă trei în Bucureşti. Noi, la Constanţa, aveam 13 oameni, cu mine 14, dintre care 5 se ocupau de Tulcea. Eu nu mai sunt şef de la 15 martie şi până acum am stat ca să coordonez, să-mi predau ce mai aveam de predat. Dar de la sfârşitul săptămânii, Serviciul Regional Antidrog va rămâne fără conducere". Comisarul Petrescu a mai spus că este o nebunie să crezi că trecerea de la ministerul de Interne la cel al Sănătăţii va rezolva problema dependenţei de droguri. „Avem 33 de persoane în management de caz. Adică în terapie psihologică. Nu se ştie ce se va întâmpla cu ei de acum înainte. Angajaţii îşi caută deja de muncă prin alte părţi. Nu ştiu ce vor face. Atât vă pot spune: au decapitat Agenţia Naţională Antidrog. Nu ştiu de ce", a mai declarat comisarul Sorin Petrescu, care spune că va trece în rezervă.

{mos_ri:Sorin Petrescu,antidrog}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Maria 18 May, 2011 18:29 Ar fi indicat sa va interesati ce insemna ANA Constanta inainte de a veni acest Petrescu la conducere si ce insemna ANA Constanta cand a parasit institutia.
  • Mircea 04 Jun, 2009 20:20 Era si timpul dupa cita "menta" a frecat (a se citi cit banet a luat!!!).
  • c. neagoe 04 Jun, 2009 06:14 In sfisit un individ care nu s-a ocupot decit de propriile interese este inlaturat ;min.administratiei si internelor ar face bine sa caute rapoartele fostilor subordonati ai acestui petrescu , gurile rele vorbind si de ceva bani insusiti in mod ilegal ,prin decontari de benzina ,deplasari etc. Este logic ca ANI sa fie in subordinea DSP .