Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:42 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scrisoarea de scuze a primarului Radu Mazare

ro

22 Jul, 2009 21:07 2159 Marime text

radu_mazare_02.jpgPrimarul Constanţei, Radu Mazăre a remis ieri, instituţiilor media o scrisoare prin intermediul căreia explică apariţia sa în uniformă de general Wehrmacht, din 18 iulie, cerându-şi totodată scuze faţă de cei lezaţi de gestul său.

Iată scrisoarea.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 23 Jul, 2009 15:25 Altul in locul d-lui Mazare nu s-ar mai fi deranjat sa-si ceara SCUZE fata de cum a fost perceputa actiunea de prezentare a modei ,atat de mult INJURIATA.A fost prezentata o SIPLA UNIFORMA DE ARMATA GERMANA,nicidecum una NEAGRA NAZISTA.Poate cineva sa faca deosebirea intre GERMAN si NAZIST?
  • cetatean 23 Jul, 2009 06:53 Scrisoarea de scuze a lui "Hitler" poarta antetul Primariei Constanta: consider acest amanunt drept un abuz din partea semnatarului, avand in vedere ca "manifestarea eu-lui sau" s-a produs in afara institutiei publice. Noi, cetatenii locali, nu suntem de acord cu implicarea institutiei publice si, implicit, a noastra, in manifestarile grosolane, nepotrivite si nestapanite ale persoanei Mazare.