Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a făcut de râs Hangiul Ion Datcu din Costineşti fura apă de la RAJA SA

ro

06 Aug, 2011 00:21 4665 Marime text

raja_1.jpgEchipele SC RAJA SA continuă controalele pentru depistarea celor care consumă apă furnizată de companie fără să o plătească. După ce, luna trecută, o serie de barosani din municipiul Constanţa au fost prinşi picior greşit, ieri, un alt afacerist din Costineşti a completat lista neagră a consumatorilor. Astfel, pe strada Talazului, la nr. 12, la pensiunea Perla Marii, proprietar Ion Datcu, s-a constatat că s-a intervenit neautorizat asupra aparatului de măsură.

raja_2.jpgMai exact, la ora controlului, apometrul, care măsura consumul de apă pentru cele 48 de camere duble de la nivelul pensiunii, avea sigiliul rupt, iar indexul era mai mic comparativ cu ultima citire. Echipa de control a verificat şi celelalte două locaţii aflate tot pe numele proprietarului Ion Datcu. Pe strada Albatros, funcţionează alte două pensiuni - Vraja Marii şi Briza Marii. Şi la aceste pensiuni s-a constatat că s-a intervenit neautorizat asupra aparatului de măsură: contorul avea sigiliul rupt, iar indexul era modificat.

raja_3.jpg„Având în vedere faptul că pentru toate cele trei locaţii, proprietarul Ion Datcu se face vinovat de furt de apă, pe numele acestuia au fost întocmite procese-verbale de constatare în sistem pauşal şi retroactiv pentru o cantitate de peste 10.000 metri cubi de apă potabilă şi canal. Mai mult, cele trei locaţii au rămas fără apă potabilă în urma debranşării, iar pentru că abonatul Ion Datcu, în conformitate cu codul penal art. 208 si 209, se face vinovat de furt calificat de apă, pe numele lui, SC RAJA SA Constanţa va înainta către organele competente o plângere penală", a explicat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii