Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria liciteaza serviciul de imprimare

ro

14 Dec, 2009 00:31 1276 Marime text
imprimare_primarie_imprimanta.jpgAutoritatea contractantă vrea să încheie acordul cadru de serviciu pe o perioadă de trei ani, cu un operator care să pună la dispoziţie personalul dar şi echipamentele necesare derulării contractului.

Pe ultima sută de metri, cu doar două săptămâni înainte de sfârşitul anului, municipalitatea scoate la licitaţie serviciul de imprimare şi multiplicare documente dar şi cel de control acces la sediul principal al Primăriei Municipiului Constanţa. Anunţul prin care municipalitatea solicită achiziţionarea acestui serviciu vine în completarea contractului pe care autoritatea locală l-a predat în luna iulie a acestui an, de 100.840 de lei, acordat SC HIG Muntenia, pentru achiziţionarea serviciului de tipografiere.

Astfel, potrivit invitaţiei numărul 237687, data limită pentru depunerea ofertelor este 23 decembrie, ora 10.00, urmând ca de la ora 13.00, membrii comisiei de licitaţie, împreună cu reprezentanţii ofertanţilor, să participe la şedinţa de deschidere a ofertelor. După cum se precizează în caietul de sarcini, procedura se va finaliza prin încheierea unui acord cadru de servicii împărţit pe trei ani. Este menţionat faptul că se vor atribui patru contracte subsecvente, începând din luna ianuarie până la începutul următorului an, până când se va epuiza suma maximă pe care primăria a pus-o la bătaie.

Atribuirea acestor contracte subsecvente se va face anual, pe toata perioada de valabilitate a acordului cadru în funcţie de disponibilităţile bugetare alocate.

Municipalitatea a stabilit că pentru fiecare etaj din primăria Constanţa este nevoie de câte un operator pentru imprimantă şi fax, doi pentru copiator, şi alţi doi operatori calculator pentru accesul în primărie. Cei din urmă vor avea la dispoziţie un calculator legat la reţea şi vor avea în sarcină accesul în instituţie a tuturor persoanelor neavizate. De precizat că cele cinci persoane care vor asigura buna desfăşurare a acestor servicii trebuie să aibă minim studii medii.

În documentaţia care poate fi accesată pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii publice nu este precizat însă numărul echipamentelor de lucru, a copiatoarelor şi imprimantelor care vor deservi bunei desfăşurări a activităţii din primărie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii