Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru profesori constănţeni, aleşi în noua structură a CNATDCU Dănuţ Tiberiu Epure-„Universitatea Ovidius este mai vizibilă, mai aproape de primul eşalon"

ro

10 Sep, 2012 01:00 3258 Marime text

Epure_-_Danut_Epure.jpgProf. univ. dr. Dănuţ Tiberius Epure, rectorul Universităţii Ovidius a fost numit în noua structură a Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare, vicepreşedintele Comisiei pentru Ştiinţe Economice şi Administrarea Afacerilor (CNATDCU).

Noua componenţă a CNATDCU, for care a dat primul verdict de plagiat în cazul premierului Victor Ponta, a fost publicată în Monitorul Oficial, numărul de membri fiind mărit de la 21 la 44. Din Constanţa, în comisiile de specialitate ale Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare fac parte următorii: Nicolae Buzbuchi - Universitatea Maritimă, Dănuţ Tiberiu Epure, Petru Bordei (preşedintele Senatului Universităţii Ovidius) Teodosie Petrescu (prorector Relaţii internaţionale şi studenţi străini al Universităţii Ovidius).

Rectorul Universităţii Ovidius, Dănuţ Tiberius Epure, este vicepreşedintele Comisiei pentru Ştiinţe Economice şi Administrarea Afacerilor. „Problemele efective ale învăţământului superior şi cercetării în România ţin de promovarea unor norme de exigenţă şi rigoare, competitive internaţional, afirmarea consecventă a principiilor academice şi din această perspectivă trebuie să milităm pentru excelenţă în toate planurile vieţii universitare. Apreciez această numire ca o recunoaştere a valorii profesionale a corpului didactic din Universitatea Ovidius.

Este pentru prima dată când un profesor din oraşul Constanţa ocupă poziţia de vicepreşedinte, până în prezent fiind numiţi doar membrii. Mă bucur, de asemenea, pentru colegii mei, prof. dr. Petru Bordei, preşedintele Senatului, şi prof. univ. dr. Teodosie Petrescu, prorectorul cu probleme de Relaţii internaţionale şi studenţi străini, cu ajutorul cărora prezenţa Universităţii Ovidius în rândul celorlalte instituţii de învăţământ superior este mai vizibilă, mai aproape de primul eşalon", a declarat rectorul prof.univ.dr. Dănuţ Tiberius Epure.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii