Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oferta lunii august la fisc Terenuri, cu preţuri între 9.000 şi 238.000 de euro

ro

14 Aug, 2012 01:00 2807 Marime text
licitatiifisc-dgfp.jpgÎn a doua jumătate a lunii august, Administraţia Finanţelor Publice Constanţa continuă organizarea licitaţiilor pentru valorificarea bunurilor societăţilor comerciale datoare către stat. Doritorii de chilipiruri vor putea cumpăra terenuri intravilane, precum şi extravilane.

Pe 17 august, fiscul constănţean va face licitaţie pentru valorificarea bunurilor care aparţin societăţii debitoare Dan Bav SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Lazu, comuna Agigea. Este vorba despre un teren extravilan de 5.000 mp, situat în localitatea Topraisar. Preţul de evaluare al acestuia este de 45.539 lei, exclusiv TVA. Pe 21 august, Administraţia Finanţelor Publice din municipiul Constanţa va scoate la mezat bunurile care aparţin debitorului SC Dilek Cont SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia. Participanţii la această licitaţie vor putea achiziţiona un imobil compus din locuinţă de 85 mp şi un teren de 162,50 mp, situat în municipiul Constanţa, strada Castanilor. Preţul de pornire al licitaţiei este de 115.477 lei, exclusiv TVA. Tot pe 21 august, fiscul invită constănţenii la o licitaţie în care vor fi scoase la vânzare, pentru a doua oară bunurile care aparţin societăţii debitoare Util Construct 2003 SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Agigea. Este vorba despre un teren intravilan de 1.097 mp, situat în comuna Agigea, pe strada Sanatoriului. Preţul de pornire al licitaţiei este de 44.010 lei, fiind diminuat cu 25% faţă de preţul de evaluare. O altă licitaţie în cadrul căreia va fi scos la mezat un teren intravilan va fi organizată pe 28 august. Terenul de 8.586 mp este situat în Mangalia, zona Insula Pod şi aparţine societăţii Mangalia SA, cu domiciliul fiscal în municipiul Mangalia, strada Portului. Pentru bunul mobil mai sus menţionat se organizează a doua licitaţie, preţul de pornire a licitaţiei de 1.070.469 lei, exclusiv TVA.

Pe lângă bunurile valorificate ale agenţilor economici debitori, Fiscul va mai vinde şi bunuri care aparţin persoanelor fizice. Pe 20 august, Administraţia Finanţelor Publice din municipiul Constanţa va scoate la mezat un teren extravilan de 79.000 mp situat în localitatea Corbu, care aparţine debitorului Virgil Munteanu. Preţul de pornire al licitaţiei este de 288.795 lei, fiind redus cu 50% faţă de preţul de evaluare, dat fiind ca pentru acest teren este organizată cea de-a patra licitaţie. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte până în ziua precedentă licitaţiei dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii