Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Norocosi pe vremuri de criza, cu 41 de miliarde de lei vechi in buzunar CJC cauta castigator pentru modernizarea ambulatoriului TBC de la Palazu

ro

28 Jul, 2010 03:00 919 Marime text
Autorităţile judeţene constănţene au scos la mezat un contract de nu mai puţin de 41 de miliarde de lei vechi, fără TVA, finanţat parţial din fondurile Uniunii Europene, pentru a reabilita infrastructura, a moderniza, a dezvolta şi echipa ambulatoriul de specialitate TBC din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.

Potrivit anunţului de participare numărul 261138, autoritatea contractantă - judeţul Constanţa - caută o firmă care să finalizeze în 21 de luni lucrările de construcţie, modernizare şi infrastructură, dar şi amenajarea şi protecţia mediului plus dotări aferente proiectului finanţat prin POR 2007 - 2013, Axa prioritară 3 „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale", Domeniul Major de intervenţie 3.1 „Reabilitarea/modernizarea/dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale".

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 5 august, ora 10.00, şedinţa de deschidere a ofertelor urmând a avea loc în aceeaşi zi de la ora 12.00.

De altfel, pe vremuri de criză, acest contract de 4.187.057.61 lei, fără TVA, vine ca o gură de aer pentru afaceriştii în domeniu, cu atât mai mult pentru cei familiarizaţi cu astfel de contracte de la autorităţi.

În anunţul de participare este specificat faptul că perioada de garanţie a lucrărilor va fi de minim 24 de luni calendaristice de la data recepţiei la terminarea lucrărilor şi până la recepţia finală. Ofertanţii nu trebuie să fie unii oarecare, ci aleşi pe sprânceană. Una dintre condiţiile importante pe care societăţile interesate să pună mâna pe acest contract trebuie să le îndeplinească ţine de cifra medie de afaceri care trebuie să fie de minim opt milioane de lei. În plus, ofertanţii trebuie să fi avut cel puţin un contract similar finalizat în ultimii cinci ani în valoare de trei milioane de lei, fără TVA şi să facă dovada că deţin utilajele necesare pentru finalizarea contractului fără probleme.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii