Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mos Nicolae vine pentru copii si la Grand Hotel Rex

ro

23 Nov, 2010 00:00 1821 Marime text
promo_rex.jpgDuminică, toţi copiii cuminţi îl aşteaptă pe Moş Nicolae, aşa că Grand Hotel Rex a pregătit o petrecere de pomină pentru cei mici.

Reţeta ideală a unei zile de neuitat este foarte simplă. Se ia un copil fericit, se adaugă câţiva prieteni speciali şi haine care se pot murdări. Totul se amestecă cu o porţie de imaginaţie bogată, iar rezultatul nu poate fi altul decât un zâmbet de copil. Acest zâmbet se poate obţine duminică, începând cu ora 16.00, când copiii între un an şi 14 ani sunt aşteptaţi la Grand Hotel Rex, unde vor avea parte de muzică, multă voie bună, personaje de poveste dar şi alte surprize adecvate vârstei. În plus, micuţii pot participa şi la două concursuri, unul de karaoke şi unul de desen.

Părinţii nu trebuie să uite că Moş Nicolae pune în ghetuţe cadourile, aşa că trebuie adusă, la petrecere, încă o pereche de încălţări. În acestea, Moşul, ajutat de Grand Hotel Rex, va lăsa câte un pacheţel, pentru toată lumea.

Întreaga petrecere pentru copii este tot un dar de Moş Nicolae, însă însoţitorii acestora, fiindcă au lăsat de mult copilăria în urmă, trebuie să-şi plătească singuri consumaţia.

Celor mari le este rezervată o petrecere originală, de Anul Nou. Sub deviza „Fulgi de Nea şi Rock & Roll", tălpile pantofilor vor avea serios de suferit deoarece se anunţă o seară nebună de dans pe ritmuri Rock & Roll.

Pentru doar 1 097 de lei/pers., Grand Hotel Rex oferă un pachet ce include două nopţi de cazare, Gala Dinner de Anul Nou şi petrecere pe plajă în prima zi a Anului Nou. Constănţenii pot opta pentru Gala Dinner Anul Nou la un preţ de 397 lei/pers.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii