Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare, luat la misto pe blog

ro

08 Jun, 2010 02:52 1779 Marime text
mazare_blog.jpgEpisodul „Uniforma nazistă" care l-a făcut celebru pe plan mondial pe primarul Constanţei nu a fost încă uitat. Dovada: internauţii îi lasă încă mesaje edilului Constanţei pe pagina sa de web cu acest „topic".

Chiar dacă nu a mai răspuns la mesaje din perioada alegerilor electorale din 2008, când a fost reconfirmat ca primar, Mazăre primeşte încă mesaje pe blog-ul personal. Unii îl laudă, alţii îi înjură, oamenii cu situaţii disperate îi cer ajutorul şi unii îl iau la mişto. Imaginea primarului Constanţei care a bătut pas de defilare în uniformă nazistă în cadrul unei prezentări de modă anul trecut, avându-l alături şi pe fiul său, este încă proaspătă în memoria colectivă. Edilul a primit mai multe mesaje pe pagina sa de web, pe acest subiect, imediat după apariţia sa în costum de ofiţer german şi primeşte în continuare. La un moment dat el a fost întâmpinat pe blog cu salutul nazist „Sieg Heil", fiind invitat de un vizitator al paginii web să fie liderul Partidului Naţional Socialist din România, internautul făcând astfel o paralelă cu liderul nazist Adolf Hitler, care fusese liderul Partidului Muncitoresc German Naţional - Socialist. „Bravo, domnule Mazăre! Uniforma marii Germanii vă vine de minune. Păcat că nu am şi eu una ca aceea. Nu aveţi ce căuta în PSD. Locul dumneavoastră ar fi în fruntea Partidului Naţional Socialist din România", îi transmitea Victor Hinta lui Mazăre.

Un nou mesaj referitor la această temă a fost postat pe 3 iunie, de către Adrian Tabără-Ulman. „Bună ziua, m-ar interesa şi pe mine nişte uniforme militare. Am înţeles că dumneavoastră puteţi face rost. Vă mulţumesc", îi transmite vizitatorul primarului Constanţei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii