Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magazinele de etnobotanice, luate din nou la verificat Chiru controlează autorizaţiile de construire ale spaţiilor în care se comercializează etnobotanicele

ro

14 Jan, 2011 02:51 1835 Marime text
chiru_etnobotanice.JPGAmenzile aplicate celor patru societăţi verificate ieri de directorul Inspectoratului Judeţean în Construcţii s-au ridicat la 300 de milioane de lei

Directorul Inspectoratului Judeţean în Construcţii Constanţa, Christian Gigi Chiru, a mers ieri într-un control inopinat la cinci magazine care comercializează substanţe etnobotanice în municipiu, pentru a verifica autorizaţiile de construire ale spaţiilor în care funcţionează acestea.

chiru_etnobotanice_1.JPGAstăzi a fost prima etapă a campaniei pe care directorul IJC, împreună cu o echipă de inspectori, o va desfăşura în perioada următoare.

Pe lista societăţilor care au fost verificate ieri de directorul IJC se regăsesc următoarele: SC WDD Wholesale Green SRL, cu sediul în strada Frunzelor nr. 24, SC Puff Stuff Shop SRL - cu punctele de lucru de pe strada Dezrobirii nr. 106 şi de pe bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 6SC, Sav Cos Credit SRL, de pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 9, bl. C2, ap. 20 şi SC Alien Spice SRL, cu sediul pe bulevardul 1 Mai. În urma verificării acestora au fost aplicate amenzi în valoare totală de 300.000 de lei.

chiru_etnobotanice_2.jpg,,Începând de astăzi (n.r. ieri), Inspectoratul Judeţean în Construcţii Constanţa a dispus demararea unei ample acţiuni de control care vizează verificarea tuturor construcţiilor în care se desfăşoară activitatea de comercializare a substanţelor etnobotanice. Termenul de finalizare a controlului este de maxim două săptămâni. Toate spaţiile care au suportat modificări constructive de natură structurală şi care nu deţin autorizaţiile necesare vor fi sancţionate contravenţional cu amenda maximă de 100.000 de lei şi se va dispune desfiinţarea lucrărilor efectuate fără autorizaţie", a transmis directorul IJC Constanţa, Christian Gigi Chiru, prin intermediul unei informări.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii