Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuitorii din Năvodari au de astăzi căldură non stop

ro

10 Nov, 2011 01:00 1477 Marime text

navodari.jpgPrimăria oraşului anunţă că toţi cetăţenii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire vor beneficia de căldură în regim non stop.

Decizia a fost luată de comun acord cu societatea distribuitoare a agentului termic, după ce în ultimele zile temperaturile din timpul nopţii au scăzut tot mai mult. În plus, meteorologii anunţă temperaturi mult mai scăzute pentru această perioadă pe timpul nopţii. Amintim că luna trecută reprezentanţi ai Primăriei, împreună cu primarul Nicolae Mateim au avut o întâlnire cu directorul CET Midia Năvodari, Chemal Turgay. Scopul întâlnirii a fost stabilirea detaliilor cu privire la preţul pe gigacaloria furnizată populaţiei în acest sezon rece.

În urma discuţiilor, s-a stabilit ca preţul de producere a energiei termice furnizate de CET Midia Năvodari să rămână neschimbat, respectiv 100 lei/gigacalorie plus TVA pentru întreaga perioadă a iernii. În aceste condiţii, în această iarnă, locuitorii din Năvodari vor plăti acelaşi preţ pe care l-au achitat şi anul trecut - 186 lei / gigacalorie - pentru facturile la căldură, Năvodariul devenind una dintre putinele localităţi din ţară în care preţul gigacaloriei nu a fost majorat. De asemenea, la iniţiativa primarului Nicolae Matei, prin tragere la sorţi, năvodărenii vor beneficia şi de facilităţi la plata facturilor, acestea mergând până la acordarea unei luni gratuite. În listă vor fi incluşi toţi cetăţenii racordaţi la sistemul centralizat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii