Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie în cadrul proiectului finanţat prin Măsura 322 Proiectare, management şi consultanţă pentru investiţii în comuna Deleni

ro

27 Jan, 2011 00:00 1411 Marime text
Administraţia locală a comunei Deleni a demarat procedura de achiziţie pentru proiectare, consultanţă şi management în cadrul proiectului "Creşterea calităţii vieţii prin îmbunătăţirea infrastructurii fizice de bază şi a infrastructurii socio-culturale în comună".

Este vorba, mai exact, despre licitaţia pentru proiectare, consultanţă şi management pentru proiectul integrat finanţat Măsura 322 din cadrul Planului Naţional de Dezvoltare Rurală. Potrivit anunţului de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), este vorba despre servicii profesionale de consultanţă şi management al investiţiei, în sprijinul implementării proiectului. Obiectivul general al contractului este asigurarea unui management eficient pentru realizarea indicatorilor de rezultat propuşi în cadrul proiectului "Creşterea calităţii vieţii prin îmbunătăţirea infrastructurii fizice de bază şi a infrastructurii socio-culturale în comuna Deleni". Contractul va include, de asemenea, servicii de proiectare (proiect tehnic, detalii de execuţie, documentaţii necesare pentru obţinerea acordurilor, avizelor şi autorizaţiilor necesare obiectivelor investiţionale, inclusiv obţinerea autorizaţiei de construire, asistenţă tehnică din partea proiectantului pe perioada execuţiei lucrărilor) pentru următoarele obiective de investiţii: amenajare şi modernizare drumuri în comuna Deleni, înfiinţare şi dotare creşă în localitatea Pietreni, reabilitare şi extindere a căminului cultural în Deleni. Potrivit SEAP, valoarea estimată a contractului este de 627.605 lei fără TVA, durata contractului fiind de 27 de luni de la data atribuirii contractului. Garanţia de participare solicitată la licitaţie este în cuantum de 6.276 lei.

Consultanţă pe cel puţin cinci ani de la terminarea lucrării

Ofertanţii trebuie să prezinte informaţiile generale, precum şi cifra de afaceri pe ultimii trei ani (2007, 2008, 2009) şi, de asemenea, o declaraţie privind principalele contracte de prestări servicii similare executate în ultimii trei ani. Tipul procedurii de achiziţie va fi licitaţia deschisă, criteriul de atribuire fiind oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, în cadrul căreia preţul va conta 40%, numărul total de ore alocate prestării serviciilor de consultanţă de către echipa de management 40%, acordarea serviciilor de consultanţă pe o perioadă de cel puţin cinci ani de la terminarea lucrării 5%, numărul total de ore alocat serviciilor de consultanţă oferite ca bonus în perioada de garanţie a lucrării, în durata de prestare acordată conform punctului precedent 5%, iar durata de realizare a serviciilor de proiectare 10%. Deschiderea ofertelor este programată să aibă loc pe 15 martie 2011, începând cu ora 13.00, la sediul Primăriei Deleni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii