Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Greavu s-a „luptat" cu Papari pentru o plaja din Mamaia

ro

15 May, 2010 02:47 3798 Marime text
cap_2.jpgConsilierul local George Papari a pierdut ieri plaja din dreptul hotelului Venus în faţa experimentatului său „rival" în acest domeniu, Sorin Greavu, la şedinţa de deschidere a ofertelor pentru sectorul Mamaia V, subsectorul 1.

Cea de-a doua zi a celei de-a doua etape a licitaţiilor pentru predarea plajelor Mării Negre s-a desfăşurat fără prea mari probleme, dar cu aceeaşi ofertanţi nemulţumiţi. Figurilor obişnuite ale licitaţiilor de acest gen, de exemplu Sorin Greavu (Romned Port Operator), li s-a alăturat ieri şi consilierul PSD George Papari, sosit la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral pentru a-şi adjudeca unul dintre subsectoarele de plajă din Mamaia. Cele mai multe nemulţumiri din partea celor prezenţi au făcut referire la faptul că după ce îşi primesc plajele, agenţii economici trebuie să-şi procure singuri toate autorizaţiile de la autorităţile locale pentru plaja pe care au câştigat-o. Aceştia au invocat faptul că termenele acordate pentru obţinerea autorizaţiilor le îngreunează debutul efectiv al sezonului estival.

Social-democratul din Consiliul Local l-a avut drept contraofertant pe subsectorul 1, Mamaia V, pe cel care şi-a adjudecat într-un final plaja, Sorin Greavu. Papari ar fi pierdut în faţa colegului său de licitaţie din cauza unei greşeli la suma pe care a oferit-o pentru respectivul subsector. Acesta trecut suma corectă pentru toate serviciile pe care le includea plaja. Practic, din neglijenta sa, Papari, chiar dacă avea preţ mai mic, i-a cedat vrând-nevrând adversarului său plaja.

În prima zi a licitaţiei, din cele 13 subsectoare scoase la licitaţie, 12 au fost predate operatorilor economici. Astăzi, licitaţia continuă cu sectorul Eforie Nord II, subsectoarele 5, 6, 7, 8, 11 şi 12.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii