Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul interimar al Centrului de Promovare a Culturii Traditionale, in febra examenelor

ro

20 Apr, 2010 04:04 969 Marime text
După ce la sfârşitul săptămânii trecute, doi dintre directorii instituţiilor de cultură din municipiu au avut de trecut de proba interviului şi a proiectului de management, zilele acestea i-a venit rândul celei care aspiră la fotoliul de şef permanent al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Constanţa, Mihaela Cleo Petrescu, să treacă prin febra examenelor.

De altfel, cea care ocupă interimatul Centrului a fost singura care şi-a depus, până la termenul limită - 7 aprilie - proiectul de management, la sediul Direcţiei de Cultură, Învăţământ Sport, Sănătate, Organizare Evenimente şi Protocol - Consiliului Judeţean Constanţa.

Timp de 11 zile, între 8 şi 19 aprilie, comisia de evaluare a analizat proiectul de management, urmând ca în cursul zilei de azi rezultatul să fie făcut public. Dacă nota pe proiectul de management va fi mai mare de şapte, actualul director interimar va trebui să susţină şi interviul, programat să se desfăşoare pe 21 aprilie.

Anul trecut, în şedinţa de Consiliu Judeţean din luna aprilie, aleşii judeţeni au votat, cu unanimitate de voturi, proiectul de hotărâre prin care atribuţiile de director interimar al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale sunt delegate, din 7 aprilie 2009 până la data începerii executării noului contract de management. Locul de director al Centrului a devenit vacant odată cu înregistrarea demisiei fostului director Petre Paul Nicolescu, în 18 martie 2009.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii