Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:46 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dionisie Culetu, punctaj aproape maxim pentru sefia CJPC

ro

19 Jun, 2010 03:14 2043 Marime text
dionisie_culetu_-_dionisie_culetu_01.jpgÎn cursul zilei de ieri, s-au afişat rezultatele la proba scrisă a concursului pentru ocuparea unor funcţii publice de conducere din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor. Este vorba despre concursurile directorilor adjuncţi ale Comisariatelor Judeţene pentru Protecţia Consumatorilor.

Pentru funcţia de comisar-şef adjunct din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa s-au înscris următoarele persoane: Maria Condrat, Cristina Tănase şi Dionisie Culeţu, care a obţinut 92,2 puncte din totalul de 100 de puncte. „Examenul s-a desfăşurat în condiţii normale, am fost pregătit şi am obţinut unul dintre cele mai bune rezultate", ne-a declarat acesta. Proba scrisă era eliminatorie, iar pentru a fi admis trebuia să iei peste 70 de puncte.

Proba orală va avea loc pe data de 21 iunie. „Sunt pregătit şi pentru proba orală mai ales că voi discuta despre activitatea mea de peste un an de zile în acest domeniu şi o să fie uşor", a adăugat acesta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii