Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din cauza unor probleme tehnice, Cora din City Park Mall se deschide abia în vară

ro

19 Feb, 2011 00:00 4392 Marime text
city_park.jpgChiar dacă inaugurarea magazinului Cora din City Park Mall fusese anunţată pentru luna decembrie a anului trecut, iată că nici până la acest moment evenimentul nu s-a produs.

Philippe Lejeune, director general al Cora România, spune că nu este foarte sigur de data la care va avea lor inaugurarea, însă crede că va fi până la finele lunii iunie. "Da, am avut o dată în decembrie, dar acum nu mai ştim când vom inaugura. Puneţi această întrebare celor de la City Park Mall. Cred că va fi înainte de sfârşitul lui iunie. Am avut probleme tehnice. Structura mall-ului nu este foarte potrivită pentru un supermarket. Ei au acolo electricitate de joasă tensiune şi noi avem nevoie de medie tensiune. Cum rezolvăm asta? Când mall-ul a fost construit, aşa a fost făcut, iar proprietarii mall-ului trebuie să rezolve problema.

Avem multe probleme de rezolvat înainte de a deschide. Nu plătim chiria, vom plăti când vom deschide", a declarat Lejeune. Pe de altă parte, directorul mall-ului din parcul Tăbăcărie, Sorin Scânteie, spune că problemele tehnice au fost rezolvate. "Ar fi fost foarte bine să se deschidă în decembrie, însă nu s-a putut. Dar, mai bine mai târziu şi mai bine", a mai menţionat Scânteie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii