Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGFP a preluat, oficial, fostul sediu al Utiltrans

ro

07 Apr, 2010 03:03 2092 Marime text
Direcţia Generală a Finanţelor Publice Constanţa a preluat în administrare, oficial, imobilele situate pe Bd. Aurel Vlaicu nr. 4-6.

Este vorba mai exact, despre terenuri şi construcţii în care funcţionează birouri ale DGFP. Hotărârea privind darea în administrarea Ministerului Finanţelor Publice - Agenţia Naţională de Administrare Fiscală - Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Constanţa a unor bunuri imobile proprietate publică a statului a fost publicată în Monitorul Oficial Partea I, nr. 215/6.IV.2010.

Contactată telefonic, directorul executiv adjunct al DGFP Constanţa, Adriana Damian, ne-a declarat că este vorba despre fostul sediu al SC Utiltrans Com SA, imobilele fiind preluate de către DGFP încă din 2006-2007, prin procedura de dare în plată, ca urmare a datoriilor mari cumulate de către societate. „Este vorba despre o procedură de stingere a datoriilor. Acum probabil s-a publicat hotărârea de guvern pe care o aşteptam", a precizat Adriana Damian. În aceste imobile funcţionează, printre altele, biroul de valorificare al DGFP şi magaziile de depozitare a bunurilor confiscate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii