Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferinta Nationala de Numerologie, la Eforie

ro

17 Oct, 2009 02:24 1086 Marime text
Primăria oraşului Eforie, Asociaţia Română de Numerologie (ARON), în colaborare cu societatea Media Lux, organizează, în perioada 22 - 23 - 24 octombrie, la Complexul Dunărea din Eforie Nord, prima Conferinţă Naţională de Numerologie.

La evenimentul intitulat „Numerologia - ştiinţă sau mistificare" participă reprezentanţi ai Academiei Române, profesori universitari, specialişti în fizică, matematică, teoria vibraţiilor, profesori, ingineri, scriitori, studenţi, cunoscători etc. Participanţii pot admira, răsfoi şi cumpăra cărţi la primul salon românesc cu cărţi de numerologie ce se va organiza în perioada evenimentului. De asemenea, organizatorii au pus la punct şi detaliile legate de organizarea lansărilor de titluri noi în prezenţa autorilor, ce se vor desfăşura în a doua decadă a lunii octombrie, în oraşul Eforie. Cu prilejul Conferinţei Naţionale se anunţă şi înfiinţarea, pentru prima dată în România, a Asociaţiei Române de Numerologie, care îşi va prezenta staff-ul - membri fondatori, preşedinţi, vicepreşedinţi, membri de onoare, membri fondatori. Cu această ocazie, se va prezenta şi planul de activitate, fragmente din statut, dar va exista şi posibilitatea de înscriere a noi membri.

În prezenţa primarului oraşului Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu, membru fondator al Asociaţiei Române de Numerologie, se va lansa şi primul număr al revistei Numerologia. Ca o noutate, la complexul hotelier unde se desfăşoară manifestarea, se vor organiza, începând de anul viitor, cursuri de numerologie pentru începători şi avansaţi, programate pentru două sesiuni - una în luna mai şi una în luna septembrie. De asemenea, tot acolo va funcţiona permanent un punct de vânzare de cărţi de specialitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii