Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AJOFM organizeaza Bursa Locurilor la Munca

ro

20 Apr, 2010 03:57 2295 Marime text
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa organizează vineri, de la ora 10.00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul se va desfăşura concomitent în Constanţa, la Universitatea Maritimă Constanţa, la Medgidia, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Lucian Grigorescu" şi la Mangalia, la Casa de Cultură.

Potrivit unui comunicat de presă, până la această dată şi-au anunţat participarea un număr de 57 de agenţi economici, numărul total al locurilor de muncă fiind de 1.213. Astfel, la Constanţa au fost contactaţi 75 de agenţi economici, din care şi-au anunţat participarea un număr de 19 cu 361 de locuri de muncă vacante. La Medgidia şi Cernavodă, până la această dată au fost contactaţi 111 de agenţi economici, din care şi-au anunţat participarea 20 dintre ei, cu 590 de locuri de muncă vacante. La Mangalia, au fost contactaţi 24 de agenţi economici, din care vor participa doar 18 dintre ei, cu 262 de locuri de muncă vacante.

„Agenţii economici interesaţi să încadreze în muncă persoane din rândul şomerilor sunt aşteptaţi la sediul AJOFM Constanţa, strada Lacului, numărul 14, cât şi la sediile Agenţiei Locale Medgidia, strada Republicii, numărul 34, respectiv Punctul de lucru Mangalia, Şoseaua Constanţei, numărul 27, în vederea solicitărilor privind participarea la bursă", a declarat directorul coordonator al AJOFM, Romulus Mincă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii