Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Mihail Kogalniceanu isi climatizeaza „Sosirile" externe

ro

22 Apr, 2010 03:14 1553 Marime text
Conducerea Aeroportului Mihail Kogălniceanu şi-a achiziţionat şase aparate pentru climatizarea spaţiilor publice din incinta companiei. Serviciile de furnizare şi montare a aparatelor au fost câştigate de SC Delatreid SRL din Constanţa, care a oferit un preţ mult mai mic - 36.730 de lei, fără TVA, faţă de preţul iniţial 50.420 lei.

Şedinţa de deschidere a ofertelor a avut loc pe 22 martie, contractul fiind predat pe 12 aprilie. Termenul limită de finalizare al acestuia, potrivit documentaţiei caietului de sarcini, este de zece zile de la data încheierii. SC Delatreid se va ocupa, pe lângă livrarea produselor, şi de instalarea şi punerea lor în funcţiune dar şi de serviciile de garanţie şi post garanţie.

Potrivit celor declarate de şeful Serviciu Licitaţii Achiziţii din cadrul companiei, Ioan Toanchină, aparatele s-au achiziţionat pentru cele două încăperi de la „Sosire". „Lucrările au început, dar mai sunt de făcut transferurile zilele acestea".

Cât despre societatea care a fost desemnată câştigătoare, aceasta are ca obiect de activitate furnizarea de servicii şi aparate de încălzire şi aer condiţionat, de instalaţii frigorifice pentru sisteme industriale, reparaţii şi întreţinere containere frigorifice şi sisteme frigorifice pentru vehicule de transport.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii