Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:48 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Catavencu Panzer-ul Radu Mazare a mai cucerit o manechina

ro

12 Aug, 2009 13:04 2374 Marime text
radu-mazare2.jpgN-aveam ce face. Am citit pe plajă, în week-end, cum că „Radu Mazăre a fost excitat vizual de manechina lui Bote". Foarte ingenios, dar total neinteresant. După cum am avut ocazia să vedem, lui Herr Mazăre nu-i plac jumătăţile de măsură. Iar atunci cînd se excită, o face pe de-a-ntregul, cum se cuvine celui mai potent primar din istoria recentă a Wehrmacht-ului.

Continuarea pe http://www.catavencu.ro/...

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • violeta 13 Aug, 2009 09:01 eu vad ca sunteti ahtiati de viata lui mazare, ce mai face, ce si cum, dar mai bine ar fi sa gasiti propriile articole, mai angajati ceva redactori ca a-ti rammas cam putini, stiu ca e criza dar un ziar nu merge cu 6 oameni...........
  • surmelis argentina pusa 12 Aug, 2009 21:09 D-lor ziaristi, de ce nu va uitati si la impotenta unor liberali cu functii foarte importante in aparatul de stat al Romaniei ? Impotenta care a favorizat si favorizeaza din plin MINCIUNA, HOTIA si CORUPTIA de la Primaria micului orasel Harsova din jud.Constanta ? Cred ca aveti insolatie si de aceea va recomand vizite , in interes de serviciu, in micul oras Harsova de Constanta.