Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a constituit Forumul Oamenilor de Afaceri și ai Mediului Economic, în relație cu Universitatea „Ovidius” din Constanța 4 Martie 2015

ro

04 Mar, 2015 15:12 993 Marime text
Din perspectiva armonizării relațiilor dintre mediul academic și comunitate, obiectiv important al Planului managerial al Rectorului prof.univ.dr. Sorin Rugină, la sfârșitul săptămânii trecute, s-a constituit Forumul Oamenilor de Afaceri și ai Mediului Economic, în relație cu Universitatea „Ovidius” din Constanța. Acesta este un organism consultativ menit a contribui la optimizarea misiunilor universității de a produce competențe și cunoștințe noi în corelație cu nevoile concrete ale comunității.

La festivitatea de constituire, desfășurată în salonul „Casino” al Hotelului Yaki, alături de conducerea universității, membrii ai Consiliului de Administrație și ai Senatului, au participat ca invitați cei mai importanți reprezentanți ai mediului de afaceri și economic din Constanța, Tulcea.

În alocuțiunile lor, rectorul Universității, prof.univ.dr. Sorin Rugină, și Prorectorul cu relația cu mediul economic și de afaceri, prof.univ.dr. Diane Vancea, au subliniat importanța acestui demers și implicațiile lui în evoluția economico - socială a comunității dobrogene, informând asistența asupra cadrului general de funcționare a Forumului. Participanții la reuniune au apreciat favorabil inițiativa acestui proiect, asigurând organizatorii  de întreaga lor susținere.
Ambientul, intervențiile muzicale executate cu mult rafinament de studenții Facultății de Arte au creat o atmosferă cordială, constructivă și optimistă, oferind acestei întâlniri caracterul și importanța unui adevărat eveniment.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii