Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Medgidia începe curățenia de primăvară!

ro

13 Mar, 2014 20:35 1007 Marime text
Primăvara a venit în mod oficial și temperaturile au început deja să crească, așa că Primăria Municipiului Medgidia profită de vremea frumoasă pentru a da start la curățenia de primăvară. Această acțiune se va face în colaborare cu S.C. Iridex Import-Export București – Filiala Costinești SRL, zona Medgidia și S.C Apollo Ecoterm SRL, care vor asigura lucrările de salubrizare și igienizare a spațiilor verzi.
            Campania de curățenie de primăvară va începe în data de 17.03.2014 și va cuprinde lucrări de salubrizare a sectoarelor de drum din municipiu, mai exact, vor fi curățate străzile, trotuarele și aleile pietonale și vor fi igienizate parcurile și spațiile verzi din municipiu.
            Primăria Municipiului Medgidia face un apel la toți cetățenii care vor să trăiască într-un mediu curat și frumos, să sprijine această acțiune, prin participare directă și implicare în activitățile de salubrizare a zonelor aferente propriilor locuințe, mai exact căi de acces, spații verzi, locurile de parcare pe care le folosesc, precum și în jurul garajelor pe care le dețin. Apelul este adresat atât oamenilor care locuiesc la case, cât și asociațiilor de proprietari.
            Ridicarea deșeurilor care rămân în urma acțiunilor de curățenie a asociațiilor de proprietari se va face gratuit, la solicitare telefonică, în ordinea solicitărilor, la numărul de telefon al Primăriei Municipiului Medgidia, 0241820800, int. 153 – Serviciul Monitorizare Servicii Publice.
            După finalizarea campaniei de curățenie, vor începe și lucrările de plantare de arbori, arbuști și plante de sezon, care vor aduce un plus de frumusețe orașului.
 
Compartiment Relatii  Publice
        13 martie 2014
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii