Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL Brăila trece la PMP şi o susţine pe Elena Udrea - 11.09.2014

ro

11 Sep, 2014 13:46 2596 Marime text
Candidatura Elenei Udrea la Preşedinţia României continuă să generează emulaţie şi să atragă tot mai mulţi membri şi susţinători către Partidul Mişcarea Populară.

Organizaţia Municipală a PDL Brăila a demisionat din partid şi s-a înscris în PMP, declarându-şi susţinerea totală faţă de Elena Udrea. „Am luat decizia de a ne înscrie în Partidul Mişcarea Populară pentru a sprijini candidatura Elenei Udrea la Preşedinţia României. O cunoaştem pe doamna preşedinte din perioada în care domnia sa era ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului şi membru PDL, am lucrat extrem de bine împreună şi credem că, dintre toţi candidaţii înscrişi în bătălia electorală din această toamnă, este singura care merită sprijinul nostru. E un om muncitor, harnic şi determinat,capabilă să apere interesele românilor în ţară şi în străinătate.
Klaus Iohannis este un candidat provenit din USL, care nu reprezintă în nicio formă PDL, şi ştiu că sunt foarte mulţi alţi colegi de partid are gândesc astfel. Îi îndemn pe toţi cei care nu se simt reprezentaţi de un candidat impus, care nu are nicio legătură cu PDL, care nu ştie niciun vers din imnul nostru şi care a venit alături de partid din oportunism, să procedeze la fel. Orice democrat-liberal adevărat ar trebui să o sprijine pe Elena Udrea. Este singura şansă reală de a-l învinge pe Victor Ponta în turul al II-lea al prezidenţialelor din această toamnă”, a declarat fostul prim-vicepreşedinte PDL Brăila, Roman Pandele.

Trecerea organizaţiei municipale PDL Brăila la PMP reprezintă un puternic semnal de încredere în succesul candidaturii doamnei Elena Udrea şi un semnal de respingere din partea bazei Partidului DemocratLiberal faţă de Klaus Iohannis. De la anunţul intenţiei Elenei Udrea de a deveni Preşedintele României, organizaţiile locale ale PMP au operat foarte multe înscrieri în partid – peste 3.000 –, ceea ce arată suportul de care se bucură această candidatură în rândul românilor. Printre cei care şi-au declarat sprijinul pentru această candidatură, se numără Preşedintele Traian Băsescu, fostul Prim-ministru Emil Boc, Cristian Diaconescu, primarul Victor Moraru (Amara), PNL Baia de Aramă şi mai multe organizaţii ale Forţei Civice din mai multe judeţe ale ţării.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Udrea presedinte ! 11 Sep, 2014 15:59 Ce era sa se intample, s-a intamplat...astazi stirea bomba este ca 8 ( opt ) org. judetene ale PDL din Vestul si Estul Romaniei, au cerut in mod express audienta la presedintele Basescu pentru a-i sfatui ce e mai bine de facut...E ora schimbarii, e ora daramarii domniei nenorocite a vamesului Bleaga si a gastii lui de fufe...E ora Elenei Udrea care TREBUIE sa castige prezidentialele!!!