Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - înregistrarea partidului m10

ro

09 Jul, 2015 15:54 1323 Marime text
Românii care au votat la alegerile prezidențiale din anul 2014 pentru o reformă profundă a statului și a scenei politice, care își doresc să fie ascultați și respectați de partide, care s-au săturat de minciuni, corupție, nepotisme și guvernări în interesul politicienilor, care încă mai speră la o țară și la un oraș ca afară, au de astăzi un partid - M10. În data de 8 iulie 2015, Tribunalul București a dispus, ca instanță de fond, acordarea personalității juridice pentru Partidul M10 și înregistrarea acestuia în Registrul partidelor politice.

Construit în jurul celui mai bun ministru al justiției al României post-decembriste, europarlamentarul Monica Macovei, M10 va fi formațiunea politică dedicată oamenilor simpli, onești, curați și de bună credință, dornici să schimbe în bine țara ultimilor 25 de ani. M10 va fi partidul care va face numai politica românilor, pentru care legea, etica, moralitatea, meritocrația și profesionalismul vor fi elemente definitorii, care își va plia activitatea politico-administrativă pe principiul “omul potrivit la locul potrivit”.

În județul Constanța, Partidul M10 este și va fi adevărata opoziție și alternativă la administrația PSD, precum și oferta care îl va diferența de celelalte forțe politice. Obiectivele M10 Constanța sunt ca, până la alegerile locale din anul 2016, să rămână principalul cenzor al conducerii administrației județene și locale, la toate nivelurile, precum și al partidelor care uită de cetățean, un partener onest și dedicat al comunităților locale, iar după anul 2016 să devină partidul care, prin toți aleșii săi, primari, parlamentari, consilieri locali, consilieri județeni, să își respecte la literă toate angajamentele de campanie, să fie numai în slujba cetățeanului și să aibă o singură agendă, Constanța.

Toți constănțenii sătui de partidele care au secătuit țara și orașul în ultimii 25 de ani sunt așteptați în M10.
Contăm pe toți oamenii decenți și onești; contați pe noi! 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii