Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - Alianța Creștin Liberală - 28.08.2014

ro

28 Aug, 2014 16:44 897 Marime text
 Alianța Creștin Liberală nu va primi în rândurile sale niciun primar, președinte de Consiliu Județean, consilier local sau județean traseist
Alianța Creștin-Liberală condamnă ferm decizia guvernului de a adopta Ordonanța de urgență a traseismului politic, un act profund nedemocratic, un atac la statul de drept. Victor Ponta încalcă regulile democratice exact înainte de alegeri, încercând să ajungă președinte al României prin mijloace ilegale și imorale.
Prin adoptarea acestei ordonanțe, Guvernul PSD demonstrează că este capabil de orice abuz, că este gata în orice moment să submineze valorile democratice și europene.
Alianța Creștin Liberală nu va face niciun fel de rabat de la lege și decență politică. PNL și PDL nu vor primi în rândurile lor niciun primar, președinte de Consiliu Județean consilier local sau județean traseist. De asemenea, Alianța Creștin Liberală nu va face niciun demers de atragere a vreunui ales local migrator, beneficiar al acestei ordonanțe rușinoase a guvernului Ponta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii