Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi - Corturile PNL anti-Ponta, distruse la o zi dupa prezenta Alinei Gorghiu. Nu pot ei taia cat putem noi comunica

ro

04 Jul, 2015 13:41 1536 Marime text
Deputatul PNL Ovidiu Raetchi a prezentat astazi situatia corturilor campaniei PNL pentru o motiune populara anti-Ponta din sectorul 5:

“La o zi dupa lansarea actiunii in prezenta copresedintelui Alina Gorghiu, toate corturile campaniei din sector au fost vandalizate. E vorba de o zona larga, care cuprinde Soseaua Alexandriei, zona Salaj, zona 13 Septembrie. A fost, asadar, o actiune concertata. Corturile au fost taiate in acelasi mod. Vreau doar sa ii asigur pe autori ca peste cateva ore mesajele noastre vor reveni in strada. Nu pot ei taia cat putem noi comunica. Dreptul Opozitiei de a critica nu se hacuieste cu un cutit. Au mai fost unii care se credeau eterni la Palatul Cotroceni si asmuteau jandarmii impotriva celor care indrazneau sa protesteze. Politia a fost deja sesizata, exista camere de filmat la bancile din zona, va fi usor sa gasim vinovatii. Cei care cred ca in sectorul 5 astfel de practici interlope mai sunt posibile in anul 2015 vor avea o mare surpriza in urmatorul an. ”

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii