Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Christian Gigi Chiru „Am aflat cu stupoare că prefectul Eugen Bola a semnat astăzi ordinul prin care l-a demis din funcţie pe primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti”

ro

31 May, 2013 13:51 1095 Marime text
Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal a făcut o declaraţie de presă referitoare la ordinul semnat de prefectul Eugen Bola, prin care primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost demis din funcţie.
 
   "Am aflat cu stupoare că prefectul Eugen Bola a semnat astăzi ordinul prin care l-a demis din funcţie pe primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti. Reacţia prefectului pus în funcţie de USL nu poate decât să mă mire, mai ales că decizia Agenţiei Naţionale de Integritate a fost comunicată în luna iulie a anului trecut, iar termenul legal în care prefectul poate semna ordinul de demitere era de şase luni de la rămânerea definitivă a deciziei. (...)
 
 
Mai mult decât atât, îi atragem atenţia reprezentantul Guvernului USL în teritoriu că, pe aceeaşi listă a „incompatibililor”, alături de Vasile Delicoti se mai aflau primarii Gheorghe Moldovan, Mugurel Viorel Mitrana, Traian Cristea și Florin Mitroi. De ce, domnule prefect, nu aţi luat măsuri şi împotriva foştilor dumneavoastră colegi liberali? Dezaprob atitudinea dumneavoastră de a-i vâna pe primarii PDL şi să-i „scăpaţi din vedere” pe primarii USL declaraţi, la rândul lor incompatibili de aceeaşi instituţie a statului.(...)
După cum vedeţi, puteţi lua aceeaşi măsură ca în cazul lui Vasile Delicoti şi în ceea ce îl priveşte pe Nicuşor Constantinescu."
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii