Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Constituire dosar - deces agent de poliţie - PT Bucureşti

ro

23 Oct, 2015 19:18 1629 Marime text
Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a fost sesizat, la 20 octombrie 2015, cu privire la un accident rutier produs la aceeaşi data, în Bucureşti, soldat cu decesul numitului G.B.C. (agent de poliţie), pe rolul acestei unităţi de parchet fiind constituit un dosar având ca obiect infracţiunea de ucidere din culpă.

Până în prezent, în cauză au fost efectuate o serie de acte de urmărire penală precum: audierea unor martori, solicitarea unor înscrisuri şi informaţii de la diferite instituţii, ridicarea unor imagini surprinse de camerele de supraveghere.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, ca unitate de parchet întâi sesizată, efectuează cercetări cu privire la toate aspectele privind accidentul rutier produs la data mai sus menţionată, iar în situaţia în care vor rezulta indicii care să atragă o altă competenţă, se va proceda în conformitate cu dispoziţiile legale incidente.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii