Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simpozion jubiliar la Centrul de Cercetare Ştiinţifică pentru Forţele Navale

ro

17 Oct, 2016 17:01 1329 Marime text
Marţi, 18 octombrie, începând cu ora 9.30, la sediul Centrului de Cercetare Ştiinţifică pentru Forţele Navale, din Constanţa, se va desfăşura Simpozionul jubiliar “50 de ani de cercetare ştiinţifică în sprijinul dezvoltării Forţelor Navale Române”.
Acest simpozion oferă un cadru propice pentru stabilirea unor noi orientări privind posibilităţile de cooperare în domeniul ştiinţei şi tehnologiei, pentru stabilirea unor contacte privind implicarea Centrului de Cercetare Ştiinţifică pentru Forţele Navale în derularea unor programe de cercetare-dezvoltare la nivel naţional sau internaţional.
Totodată, simpozionul oferă un bun prilej pentru a prezenta cele mai importante realizări ale centrului în cei cincizeci de ani de activitate.
La activitate sunt invitaţi reprezentanţi din structurile Ministerului Apărării Naţionale, personalităţi şi specialişti din mediile academice şi ştiinţifice, din instituţiile militare de învăţământ şi cercetare, din universităţi şi companii producătoare de echipamente de profil  din ţară.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii