Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul viceprim-ministrului pentru securitate națională

ro

28 Apr, 2015 14:30 1242 Marime text
Miercuri, 29 aprilie a.c., viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea va participa, la ora 8.30, la ceremonia militară de depuneri de coroane de flori organizată la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”, cu ocazia Zilei Veteranilor de Război.

Începând cu ora 9.30, la sediul Ministerului Afacerilor Interne vicepremierul Gabriel Oprea va preda primul lot de autospeciale Dacia Duster destinat inspectoratelor pentru situații de urgență, în cadrul programului de înnoire a parcului auto al MAI.

La ora 10.30, vicepremierul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, va fi prezent la Palatul Cercului Militar Naţional, unde va avea loc Adunarea Solemnă a veteranilor, răniţilor, invalizilor şi urmaşilor celor decedaţi, ca urmare a participării la cel de-Al Doilea Război Mondial. Evenimentul este  dedicat veteranilor Ministerului Apărării Naționale și ai Ministerului Afacerilor Interne. Ceremonia este organizată împreună cu Asociația Națională a Veteranilor de Război.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii