Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat MAI - Misiunile executate în luna ianuarie de către efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa - 4.02.2015

ro

04 Feb, 2015 13:11 1184 Marime text
În  cursul lunii ianuarie a.c., efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au executat un număr de peste 500  misiuni de ordine publică la nivelul judeţului astfel :

• 37 misiuni de asigurare a ordinii publice la diverse evenimente sportive, cultural-artistice, religioase, etc;
• 408 misiuni de menţinere a ordinii publice executate în sistem integrat, atât în mediul urban cât şi în mediul rural din judeţul Constanţa. 
• 69 acţiuni în cooperare/colaborare cu alte instituţii (Poliţia, Parchete, I.T.M. Constanţa, Executori Judecătoreşti, Direcţia Silvică Constanţa etc.).
     
     În luna ianuarie jandarmii constănţeni au executat şi 302  misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete .

Toate aceste misiuni au avut drept obiectiv creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor precum şi prevenirea/combaterea faptelor antisociale.
În cadrul misiunilor organizate şi executate, atât în mod independent cât şi în cooperare  cu efective ale Poliţiei constănţene, au fost constatate  un număr de 27 fapte de natură penală fiind identificaţi  34 făptuitori.

Au fost aplicate un număr de 44 amenzi contravenţionale, atât pentru încălcarea  unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice dar şi pentru încălcarea normelor de comerţ, valoarea totală a sancţiunilor pecuniare fiind de  aproximativ 14700 lei, în timp ce 33 de persoane au fost sancţionate cu avertisment scris.

Reamintim tuturor cetăţenilor  faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112, sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii