Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, a ambasadorului Republicii Portugheze în România, João-Bernardo Weinstein

ro

24 Feb, 2017 17:37 1318 Marime text
Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, l-a primit astăzi, 24 februarie 2017, pe ambasadorul Republicii Portugheze la Bucureşti, João-Bernardo Weinstein, în vizită de curtoazie.
 
Cu ocazia întrevederii, a fost subliniată simbolistica aparte a anului 2017, când se aniversează 100 ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre România şi Portugalia.
 
În acest context, a fost agreată importanța realizării, în acest an, a unei serii de contacte politico-diplomatice la nivel înalt, precum şi a unor evenimente culturale la București, respectiv Lisabona.
 
Ministrul Teodor Meleșcanu a mulţumit, în numele Guvernului României, pentru sprijinul acordat de autorităţile portugheze integrării comunităţii româneşti din Portugalia.
 
A fost subliniată, de asemenea, colaborarea foarte bună din domeniul apărării și subliniat potențialul semnificativ și al altor arii de cooperare, precum cel al educației.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii