Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, a ambasadorului Republicii Cehe la București, Vladimir Valky

ro

22 Feb, 2017 13:21 991 Marime text
Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, l-a primit astăzi, 22 februarie 2017, pe Vladimir Valky, ambasadorul Republicii Cehe la București, în vizită de curtoazie.
Discuțiile au vizat teme ale agendei bilaterale, precum și subiecte de actualitate europeană, regională și internațională, cei doi oficiali evidențiind dorința comună de consolidare a bunelor relații tradiționale dintre România și Cehia, precum și de aprofundare a dialogului politic și diversificarea cooperării la nivel sectorial.
În ceea ce priveşte relaţiile economice, a fost subliniat interesul comun pentru amplificarea colaborării în domeniu, atât în sfera comercială, cât şi în cea a investiţiilor.  
Cele două părți au abordat și principalele dosare de pe agenda europeană și internațională, relevându-se convergența de opinii și interesul ambelor state de a consolida cooperarea româno-cehă atât în cadrul UE, cât și pe palierul securitar și al coordonării în cadrul NATO.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii