Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnirea ministrului afacerilor externe Titus Corlăţean, cu Amb. Martin S. Indyk, vicepreşedinte al Brookings Institution

ro

02 Feb, 2013 15:12 765 Marime text

În contextul participării la cea de-a 49-a ediţie a Conferinţei de Securitate de la München, ministrul afacerilor externe Titus Corlăţean s-a întâlnit cu ambasadorul Martin S. Indyk, vicepreşedinte şi director al Programului de Politică Externă al Brookings Institution.

Discuţiile s-au axat, în special, pe evoluţiile actuale la nivel internaţional, în special în Europa de Est şi Sud-Est şi regiunea Orientului Mijlociu, precum şi pe rolul României în promovarea securităţii şi stabilităţii la nivel regional.

Totodată, au fost abordate posibilităţile de cooperare între Ministerul Afacerilor Externe şi Brookings Institution, fiind agreat ca în perioada următoare să fie continuate contactele directe dintre prestigioasa organizaţie şi MAE, atât la Bucureşti cât şi la Washington.

Informatii suplimentare

Brookings Institution este o organizaţie non-profit de politici publice, cu sediul în Washington DC. Face parte din grupul celor mai influente organizaţii americane în domeniu.

Misiunea organizaţiei este de a realiza cercetare independentă şi de calitate, în baza căreia să fie realizate recomandări practice şi inovative care să promoveze inclusiv obiectivul creării unui sistem internaţional deschis, sigur, prosper şi cooperant.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii