Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat MAE - Întrevederea ministrului afacerilor externe, Titus Corlăţean, cu ministrul economiei din Muntenegru, Vladimir Kavaric - 18.07.2014

ro

18 Jul, 2014 20:03 1254 Marime text
În  cadrul vizitei oficiale efectuate în Muntenegru, astăzi, 18 iulie 2014, ministrul afacerilor externe, Titus Corlăţean, a avut o întrevedere cu ministrul muntenegrean al economiei, Vladimir Kavaric.
Cei doi oficiali au abordat o serie de teme importante aflate pe agenda de cooperare economică bilaterală, în special aspecte legate de investiţiile reciproce şi creşterea schimburilor comerciale. A fost discutată cu prioritate cooperarea în domeniul energiei, cele două guverne examinând posibilitatea unui export de energie electrică din România, necesar economiei muntenegrene, precum şi participarea unor companii româneşti la proiectele de infrastructură energetică, iniţiate recent de guvernul muntenegrean.
Totodată, cei doi miniştri au fost de acord asupra necesităţii semnării, cât mai curând, a Memorandumului de cooperare în domeniul energiei. În acest sens, a fost convenită organizarea unei  reuniuni bilaterale la nivel de experţi, care să avanseze propuneri concrete pentru finalizarea negocierilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii