De-ale iernii
Evenimentele iernii in Constanta
00:04 24 03 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Comunicat MAE-Întrevederea ministrului afacerilor externe, Lazăr Comănescu, cu omologul din Republica Bulgaria, Daniel Mitov

ro

11 Dec, 2015 16:39 638 Marime text
Întrevederea ministrului afacerilor externe, Lazăr Comănescu, cu omologul din Republica Bulgaria, Daniel Mitov
Ministrul afacerilor externe, Lazăr Comănescu, a avut astăzi, 11 decembrie 2015, o întrevedere cu ministrul afacerilor externe al Republicii Bulgaria, Daniel Mitov. Întâlnirea a avut loc la Bucureşti, în marja reuniunii Consiliului Miniştrilor Afacerilor Externe din statele membre ale Organizaţiei Cooperării Economice a Mării Negre (OCEMN).

Ministrul român a evidenţiat nivelul excelent al relaţiilor între România şi Republica Bulgaria ca state vecine, partenere şi aliate în cadrul Uniunii Europene şi al NATO. În context, a fost reconfirmată dorinţa celor două părţi pentru continuarea, în perioada următoare, a dialogului politico-diplomatic susţinut între Bucureşti şi Sofia, un obiectiv central fiind sincronizarea eforturilor pentru o mai bună promovare a obiectivelor comune în cadrul UE şi în plan regional.

În egală măsură, a fost subliniat interesul pentru o cooperare intensificată în plan bilateral, cu accent asupra implementării proiectelor stabilite în cadrul Şedinţelor comune ale Guvernelor din cele două ţări.

Ti-a placut articolul?

Comentarii