Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Derularea votului la secția de votare de la Consulatul General al României de la Munchen

ro

16 Nov, 2014 17:33 829 Marime text
La Consulatul General al României de la Munchen, unul dintre locurile unde s-a deplasat și un reprezentant al MAE în vederea punerii în aplicare a măsurilor de natură logistică și organizatorică ce intră în competența MAE cu scopul fluidizării procesului de votare, în acest moment votul  decurge în condiții bune, în flux constant.
Printre măsurile puse în practică de Consulatul General al României la Munchen se numără: suplimentarea numărului de ștampile și cabine până la limita maximă, stabilirea unui flux unic cu intrare și ieșire separate pentru secția de votare. A fost stabilit, totodată, un parteneriat cu Poliția bavareză pentru asigurarea normelor de securitate necesare. De asemenea, un rol cheie în comunicarea cu cetățenii l-a avut și constituirea unei echipe de 30 de voluntari, care s-au implicat, inclusiv în distribuirea declarațiilor pe proprie răspundere.
Pe baza implementării acestor măsuri, la ora 13.00, ora locală, a votat un număr de cetățeni de 4 ori  mai mare față de la primul tur, la aceeași oră, respectiv peste 1350 de persoane.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii