Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Copilului la Constanta

ro

02 Jun, 2010 19:04 2066 Marime text
dsc05788.jpgÎn fiecare an, la 1 iunie se celebrează „Ziua Internaţională a Copilului" şi pentru a marca această zi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, Direcţia pentru Sport a Judeţului Constanţa, Primăria Judeţului Constanţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, Palatul Copiilor, Organizaţia Salvaţi Copiii - Centrul Educaţional Constanţa, cu sprijinul unor sponsori au desfăşurat astăzi evenimentul „Cupa 1 iunie 2010".

fotografii-0318.jpgObiectivele proiectului au urmărit întărirea programelor comunitare de prevenire şi promovare a sportului ca alternativă de petrecere a timpului liber.

De asemenea, poliţiştii au înmânat persoanelor prezente materiale informative pentru prevenirea pornografiei infantile şi a dispariţiilor de minori.

Activităţile au debutat în zona Sălii Sporturilor din municipiul Constanţa, începând cu ora 9.00, de unde s-a dat startul crosului la care au participat elevii claselor V-VIII. Acestea au continuat cu crosul destinat copiilor de clasele I-IV, care au luat startul de la Stadionul de Rugby.

Următoarele probe care s-au desfăşurat la Palatul Copiilor - punctul de final al crosului - au fost cele de ştafetă, minifotbal şi alergare cu role.

La finalul tuturor probelor toţii copiii participanţi au fost premiaţi de către sponsorii evenimentului.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii